Voordracht en meer: Voordrachtwerkplaats met Ester Naomi Perquin

Wat kun je doen om je zeggingskracht te vergroten? Hoe werk je aan je online en offline zichtbaarheid, aan je stem, je podiumaanwezigheid? De Baaierd schakelt de professionele hulptroepen in die zich verdiepen in jouw wensen en je helpen aan meer zelfvertrouwen of skills die goed van pas komen als schrijver.

Op donderdagavond 21 maart is Ester Naomi Perquin de meester van dienst. Tijdens deze Voordrachtwerkplaats werk je samen met haar en de andere deelnemers aan voordracht van je werk. Daarnaast krijg je de kans om andere vragen voor te leggen.

Publiek

Wie Ester Naomi Perquin wel eens op een podium heeft zien staan, weet: deze meester van dienst leest haar gedichten voor op zo’n manier dat ze perfect overkomen op het publiek. Ondertussen kletst ze losjes tussen haar gedichten door, krijgt ze al snel de lachers op haar hand… Hoe doet ze dat?

In deze Voordrachtwerkplaats neem je eigen of andermans werk mee en ga je daar ter plekke mee aan de slag. Je kijkt en luistert mee naar de anderen en krijgt techniekjes aangereikt om je voordracht en interactie aan te scherpen. Wil je liever wat meer weten over je ademhaling, hoe je een uitgever vindt of iets anders, dan wordt daar ook de tijd voor genomen.

Voor wie?

Deze Werkplaats is er voor iedereen die er plezier in heeft om teksten naar een publiek te brengen. Als je dat nog spannend vindt maar het wel graag wilt leren, dan is dit ook een avond om bij te zijn. Of je nu vaak een podium beklimt of bijna nooit, met Ester Naomi Perquin wordt het hoe dan ook een boeiende avond.

Doe je mee?

Deze Werkplaats vindt plaats op donderdag 21 maart van 20u tot 22u in Cultuurhuis ZierikC, Jannewekken 19 in Zierikzee. (De dag voordien geeft Perquin ook een Schrijverswerkplaats, wist je dat al?) Schrijvers van alle niveaus kunnen gratis meedoen.

Wil je erbij zijn, schrijf dan vóór 14 maart een mailtje naar info@debaaierd.nl met

  • je naam
  • leeftijd
  • woonplaats en
  • het genre waarin je het meest schrijft.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers, op volgorde van binnenkomst. Doe je ook mee aan de Schrijverswerkplaats op 20 maart? Dan krijgt je inschrijving voor deze Voordrachtwerkplaats voorrang.