Voordrachtwerkplaats met Anna van Praag

Wat kun je doen om je zeggingskracht te vergroten? Hoe praat je harder, hoe ga je zenuwen te lijf? En hoe werk je strategisch aan je online en offline zichtbaarheid? De Baaierd schakelt de professionele hulptroepen in: regisseurs, meesterschrijvers, adviseurs en echte podiumbeesten, die zich verdiepen in jouw wensen en je helpen aan meer zelfvertrouwen of skills.

Interactie met je lezers, met schrijver en schrijfdocent Anna van Praag

De tweede Voordrachtwerkplaats staat in het teken van de weg naar je eerste publicatie en de interactie met lezers. De meester van dienst is deeltijd-Zeeuw Anna van Praag, schrijfdocent en schrijfster van 20 boeken in verschillende genres. Van Praag onderhoudt een warme band met haar lezerspubliek.

Je verhaal is af, wat nu? Je wil graag de interactie met zoveel mogelijk lezers. In deze Voordrachtswerkplaats gaat het over het je verhaal de wereld in brengen en vervolgens levend houden. Hoe werken uitgevers, hoe werkt self publishing? En als het boek er eenmaal is, hoe val je op en blijf je zichtbaar tussen het grote aanbod? Anna van Praag bespreekt de zin en onzin van social media, met extra aandacht voor bloggen. Met dat laatste ga je zelf ter plekke aan de slag.

Doe je mee?

Deze Werkplaats vindt plaats op 31 augustus, van 20.00u tot 22.00u, in boekhandel De Koperen Tuin, keizersdijk 16 te Goes.

Deze Werkplaats is vooral interessant voor beginnende en gevorderde schrijvers van fictie en non-fictie, dichters en stripschrijvers. Deelname is kosteloos. Aanmelding: stuur een mailtje naar joyce@debaaierd.nl. Er is plaats voor twaalf deelnemers. Doe je ook mee aan de Schrijverswerkplaats met Anna van Praag op 30 augustus? Dan krijgt je inschrijving voor deze Voordrachtwerkplaats voorrang.