Voordrachtworkshops: Cycz en Anna de Bruyckere

De Kraamkamer-workshops zijn terug!

In de aanloop naar de vierde en laatste Kraamkamer van 2022, op 16 december in ’t Beest in Goes, heb je opnieuw de kans om een podiumworkshop te volgen, in het genre van jouw keuze, op de eerste of de achtste van december.

Bij de eerste drie edities van de Kraamkamer, het open podium van De Baaierd, stonden jonge en oude, ervaren en onervaren woordkunstenaars al naast elkaar. Om deel te nemen aan de Kraamkamer hoef je niet eerst een workshop te volgen. Maar de mogelijkheid is er wel.

Voor als je het spannend vindt, of voor als je graag wat puntjes op de i zou zetten. Of omdat je gewoon zin hebt, want samen met anderen sleutelen aan je aanwezigheid, je stemgebruik en tekstbehandeling – om maar wat te noemen – is ook gewoon erg leuk. Ook als je niet komt ‘kramen’ op 16 december.

Cycz en Anna de Bruyckere

Deze ronde workshops nemen de Middelburgse rapper Cycz (nom de plume van Bram Mvambanu) en schrijver/podiumkunstenaar Anna de Bruyckere voor hun rekening. Zij werken met jou en andere deelnemers aan de kunst en kunde van het performen.

Workshop = werkplaats

Deze workshops zijn, letterlijk, werkplaatsen. Geen colleges, weinig uitleg. Gewoon doen en uitproberen. Leren van elkaar. Ontdekken welke stijl bij je past. Als je specifieke vragen hebt, komen die natuurlijk ook aan bod.

 8 december (De Bruyckere) en 13 december (Cycz) vanaf 20u; afhankelijk van de inschrijvers in Middelburg of online.

Inschrijven? Stuur ons een berichtje op info@debaaierd.nl. Ook als je nog vragen hebt, natuurlijk. Hier vind je alle info over de Kraamkamer op een rij.