Talent alom: Kraamkamer #1-2024

De eerste Kraamkamer van het nieuwe jaar staat alweer voor de deur! Poets je pennenpunt en doop hem alvast in bloed, zweet, tranen of doodgewone inkt. Ook als je denkt dat je meer talent* hebt voor een plek in het publiek dan voor op het podium, zet zaterdag 16 maart alvast in je agenda…

Welkom bij de Kraamkamer in ’t Beest, Goes!

Talent in alle soorten en maten

Bij de Kraamkamer kun je rekenen op een aaneenschakeling van woordkunst in zo’n beetje alle genres die er zijn. Van cabaret tot gedichten en van verhalen tot liedjes, essayistiek, theater of rap: er komt van alles voorbij. Elke deelnemer heeft vijf minuten. Kort genoeg om ook de acts die je smaak niet zijn, te waarderen en lang genoeg om volop te genieten én meer te willen van de artiesten die je raken in je hart.

Een thema is er ditmaal niet. Zoek je toch een beetje houvast? Dan kun je wellicht iets met ‘chaos’, het thema van tijdschrift De Baaierd 1-2024. Wie weet sla je twee vliegen in één klap: iets nieuws om op het podium uit te proberen én om in te zenden voor op papier.

En over tijdschriften gesproken…

We presenteren er ook editie 2-2023. Die was wat vertraagd omwille van een misdruk, maar nu houden we hem ten doop. Je kunt het tijdschrift ter plekke inzien, aanschaffen of een abonnement nemen.

En dan dat (*)’tje van hierboven… Je talent om aandachtig publiek te zijn mag je uiteraard altijd komen uitleven. Maar voor de zekerheid: bij De Baaierd geloven we dat taal van iedereen is. Dat iedereen verhalen vertellen kan. Dus mocht je ergens diep van binnen benieuwd zijn hoe het is om wat van je teksten op dat podium te brengen, schuif dan je schroom opzij en meld je aan!

Praktisch

Kom je iemand aanmoedigen of luisteren naar al die dappere dodo’s op het podium? Meld je dan graag even aan via info@debaaierd.nl. Of heb je wel oren naar die vijf minuten podiumtijd? Mail dan uiterlijk donderdag 7 maart je naam, leeftijd, woonplaats en het genre van je teksten naar hetzelfde adres.

Wanneer: zaterdag 16 maart, inloop 19u30; aanvang 20u, einde 22u.
Waar: ’t Beest, Beestenmarkt 3, Goes.
Voor wie: iedereen!

entree: gratis | aanmelden: info@debaaierd.nl

Als er meer inschrijvers dan podiumplekken zijn, houden we rekening met datum van inschrijving en een vrolijke mix van genres en leeftijden. Uiterlijk maandag 11 maart krijg je bericht of je verzekerd bent van je podiumplek.