Dichterlijke vrijheid in alle genres: Kraamkamer #2

In het Engels wordt dichterlijke vrijheid ‘poetic license’ genoemd. Tja, dan ben je nog maar één stapje verwijderd van de beroemde ‘license to kill’ die James Bond op zak heeft. Zo ver laten we het natuurlijk niet komen… Maar wie o wie trakteert de Kraamkamerbezoekers als een ware 007 op een flinke dosis spanning, sensatie en schoonschrijverij?

Lettergeweld in het Minitheater, Middelburg

Want dichterlijke vrijheid, die kun je goed gebruiken in alle genres woordkunst. Welke rapper doorbreekt nooit zijn eigen metrum? Welke prozaïst schrijft altijd zinnen met een werkwoord erin? Om over de vrolijke capriolen van liedschrijvers, essayisten en andere schrijvers nog maar te zwijgen. Vrijdagavond 28 juni brengen we de Zeeuwse letteren terug naar de plek waar de allereerste Kraamkamer ooit plaatshad, lang geleden in de lente van 2022: het Minitheater in Middelburg! Bereid je alvast voor op een revue vol vindingrijkheid en vertelplezier, met als spetterende opening…

Nee. Die plottwist houden we nog even geheim!

Praktisch

Branden er een paar teksten op je bureau? Zeurt er een schrijfidee om aandacht? Meld je nu aan voor vijf minuten podiumtijd. Mail uiterlijk woensdag 12 juni je naam, leeftijd, woonplaats en het genre van je teksten naar info@debaaierd.nl.

Uiteraard kun je ook gewoon komen luisteren. Entree is vrij; als je zeker wilt zijn van een plekje in de zaal, meld je dan aan als gast via info@debaaierd.nl.

Wanneer: 28 juni, inloop 19u30; aanvang 20u, einde 22u.
Waar: Minitheater, Verwerijstraat 53, Middelburg.
Voor wie: iedereen!

Als er meer inschrijvers dan podiumplekken zijn, houden we rekening met datum van inschrijving en een vrolijke mix van genres en leeftijden. Uiterlijk maandag 17 juni krijg je bericht of je verzekerd bent van je podiumplek.