Baaierdgilde: Voordrachtwerkplaats

Voor schrijvers die willen werken aan hun zeggingskracht en presentatie zijn er de Voordrachtwerkplaatsen. Hoe werkt zo’n microfoon, hoe praat je harder, hoe ga je zenuwen te lijf? En hoe werk je strategisch aan je online en offline zichtbaarheid?

De Baaierd schakelt de professionele hulptroepen in: regisseurs, meesterschrijvers, adviseurs en echte podiumbeesten, die zich verdiepen in jouw wensen en je helpen aan meer zelfvertrouwen of skills. Verwerf inzicht in hoe je jezelf wilt presenteren. Leer beter voordragen, met dynamiek en misschien wel theatrale trekjes, met meer flow, ritme en plezier. Durf volledig jezelf te zijn of leer een slim alter ego te creëren.

Een Voordrachtwerkplaats wordt meestal kort na een Schrijverswerkplaats ingepland, op dezelfde dag of in dezelfde week, en duurt doorgaans twee uur. Het aantal deelnemers verschilt per werkplaats, o.b.v. overleg met de meester van dienst. Deelnemers van de voorafgaande Schrijverswerkplaatsen krijgen voorrang bij de inschrijving.

De Voordrachtwerkplaatsen zijn nog in voorbereiding. Zodra meer bekend is kun je over de eerste sessies lezen op de pagina van het Baaierdgilde.