18 juni: De Kraamkamer op het Eindeloos Eiland Festival

Welkom bij deze extra sessie van de Kraamkamer, in de frisse eilandlucht van EEF! Zaterdag 18 juni staan we met ons open podium op het Eindeloos Eiland Festival, middenin de natuur bij Kortgene.

De Kraamkamer is dé vrijplaats voor Zeeuwse schrijvers. Hier wordt woordkunst
geboren en getogen – in vele vormen, door beginners en gevorderden. Gedicht,
essay, verhaal, rap, lied, vertaling: elk genre kan en mag.

Deze editie van het open podium van De Baaierd wordt verspreid over twee momenten: in de middag van 13.30u tot 14.30u (podium Verloren Tijd) en in de avond, van 18.35u tot 19.25 (podium Hout). Beide sessies worden gepresenteerd door dichter en co-organisator van De Baaierd Anna de Bruyckere.

Voor elke schrijver reserveren we vijf minuten kraamfaam, behalve voor de ‘ouwe rot in het vak’; de eerste sessie, op podium Voorhout, zal in ongeveer 10 minuten worden afgetrapt met een leesvoorstelling uit de pen van theatermaker Ans Schilders.

Welkom in de Kraamkamer – kom luisteren naar Ans Schilders, Lidewei Philips, Bert Kreeft, Ella van Vliet, Coby Aarnoudse, Paul Borrell, Micha Braaksma, Liesbeth Kooiman, Rein Borcheld, Trivo Marjanovic en Annemarie Steinvoort!

We houden als altijd een paar plaatsen vrij voor spontane beslissers. Dus: schrijf je zelf? Neem wat werk mee en claim je kraamfaam.

18 juni om 13.30u en om 18.35u, op Eindeloos Eiland Festival. Meer lezen over EEF? Zie de festivalwebsite.