‘That’s a wrap!’ Kraamkamer #3

Op vrijdagavond 13 september opent de Kraamkamer, het open podium van De Baaierd, wederom haar deuren. Ditmaal zijn we te gast bij Film by the Sea, filmfestival met een voorliefde voor de letteren. Het thema van deze Kraamkamer is dan ook ‘That’s a wrap!’

Uh, tortilla’s?

Of die goed ingeburgerde uitdrukking nu komt van een lekker praktische afkorting (Wind, Reel, And Print) of van de uiteindjes film die als laatste om de rol werden gewikkeld als de regisseur klaar met filmen was, niemand die het weet. Maar als jij tekst hebt liggen die (min of meer) klaar is, en die je wel eens zou willen uitproberen op een sympathiek publiek, grijp dan nu je kans!

Misschien (w)rap je, dicht je, vertel je verhalen? Misschien schrijf je beschouwingen, liedjes, cabaret? Alle deelnemers aan de Kraamkamer krijgen vijf minuten de tijd om hun woordkunsten te vertonen. Allerlei genres, ervaringsniveaus en achtergronden komen voorbij!

Een zogenaamde ouwe rot in het vak, die dubbel zoveel tijd krijgt, opent de avond. Wie dat wordt, verklappen we binnenkort.

Wrapping up

Stuur, als je mee wilt doen, uiterlijk 4 september een mailtje naar info@debaaierd.nl met je naam, leeftijd, woonplaats en het genre van je teksten. Weet je het nog niet zeker, dan kun je je op de avond zelf opgeven voor een van de paar last minute-plekken.

Of heb je zin om gewoon te komen kijken? Welkom! (Zie beneden.)

Praktisch

Wanneer: vrijdag 13 september, 20.00u-22.00u. WaarCineCity zaal 6, Spuikomweg 1, Vlissingen (Film by the Sea).

Toegang is vrij en je kunt via de (online en offline) kassa van Film by the Sea een kaartje reserveren.

Als er meer inschrijvers dan podiumplekken zijn, houden we rekening met datum van inschrijving en een vrolijk veelzijdige mix van genres, leeftijden en nieuwe gezichten. Vanaf 5 september krijg je bericht of je verzekerd bent van je podiumplek.